raadix.com
Online software voor PRISMA, SIRE, Root Cause Analysis
Hadrion Made in NL

Online software voor Root Cause Analysis

raadix.com helpt met het onderzoeken, documenteren en analyseren van incidenten, klachten en kwaliteitsproblemen met PRISMA of Root Cause Analysis. raadix.com draait in een moderne web browser op een desktop computer, laptop, iPad of smartphone.

De online software is zeer gebruikersvriendelijk. Het maken van een tijdlijn en oorzakenboom of feitenboom gaat snel en werkt intuitief. Het rapport kan naar een Excel werkboek uitgevoerd worden. De oorzakenboom en tijdlijn kunnen als afbeelding (.png) opgeslagen worden.

Raadix online software

Specificaties

 • Definieer het incident (inclusief een aan te passen risicomatrix).
 • Zet korte termijn maatregelen uit.
 • Sla bijbehorende noties, foto's, video's of documenten op.
 • Maak een visuele tijdlijn. (Actie, Conditie, Falende Barrière)
 • Gebruik de oorzaken van de tijdlijn om een oorzakenboom of feitenboom mee samen te stellen (EN/OF poorten beschikbaar).
 • Geef aan wat de status is van oorzaken met bron en bewijs.
 • Gebruik oorzaken classificatie (RCA en PRISMA)
 • Definieer maatregelen en borging met deadlines.
 • Importeer uw raadix voor Windows bestanden.
 • Exporteer uw data naar een Excel-werkboek.
 • Sla tijdlijn en oorzakenboom op als afbeelding (.png).

Persoonlijk werkgebied

Standaard heeft elke gebruiker een persoonlijk werkgebied. Niemand heeft toegang tot het persoonlijke werkgebied van een ander.

Samenwerkingsgroep

In de samenwerkingsgroep kunnen de leden van de groep hun incidentanalyses delen. De leden kunnen ook (op afstand) samenwerken in een groep (video bellen). Leden die gelijktijdig naar een tijdlijn of oorzakenboom kijken, kunnen in real time zien wat andere gebruikers wijzigen of toevoegen. Alleen vooraf gedefinieerde leden hebben toegang tot dezelfde samenwerkingsgroep (bijvoorbeeld: een comissie, een afdeling of een locatie). Vanaf 2 gebruikers is een samenwerkingsgroep onderdeel van het abonnement.

Tutorial diavoorstelling

Krijg een impressie van alle functies in raadix.com.

Bekijk de diavoorstelling...


Abonnement

raadix.com wordt verkocht als een maandabonnement. Het maanabonnement betekent dat u per maand betaald en een maand van te voren kunt annuleren.

Het maandabonnement voor één gebruiker bedraagt €30,- per maand (exclusief BTW). Bij meer gebruikers daalt de prijs per gebruiker.

Neem contact op voor een offerte...


Support

Door een abonnement af te sluiten op de software gaat u geen service overeenkomst aan. U abonneert zich op de software “as is” (in de staat waarin deze is). Echter als u vragen of problemen heeft, zullen we altijd ons best doen u zo goed mogelijk te helpen.


Ondersteunde talen

Ondersteunde talen: Duits, Tsjechisch, Engels, Frans, Hungaars, Nederlands, Pools, Roemeens, Slowaaks, Spaans, Ukraiens.


Systeem vereisten

raadix.com draait alleen in een moderne browser zoals: Chrome, Firefox, Edge, Safari. De software werkt NIET in Internet Explorer.


Security

raadix.com is gebouwd op Google Cloud Services. Deze gerenommeerde cloud infrastructuur biedt "state of the art" beveiliging voor de data en de data centers. Alle data wordt versleuteld getransporteerd en opgeslagen op een locatie binnen de EU (momenteel is dit in het westelijk deel van Duitsland).